Zoeken naar distributeur

distributeur
distributeur Vertaling Frans-Nederlands.
van NL van EN van DE van FR van ES naar NL naar EN naar DE naar FR naar ES Vertaal. Naar andere talen: distributeur DE distributeur EN distributeur ES. Definities in het Frans: distributeur 5x. Definities in het Nederlands: Distributeur 1x.
Distributeur Poppunt.
Los van de bevoorrechte relatie die een distributeur heeft met een winkel, is er ook het administratieve aspect: de distributeur zorgt voor alle opvolgingen van de verkoop en draagt het financiële risico in het geval een winkel failliet zou gaan.
Distributeur Nederlands.
Een overzicht van de rol en taak van de distributeur. De distributeur van een ICB is een kredietinstelling of beursvennootschap die de deelbewijzen van de ICB commercialiseert. Bij deze instelling kan de belegger alle nuttige informatie vinden met betrekking tot de ICB.
distributeur WikiWoordenboek.
Geluid: distributeur hulp, bestand. Woordherkomst en opbouw. Naamwoord van handeling van distribueren met het achtervoegsel eur. economie beroep persoon of onderneming die zorgt voor de distributie van goederen van producent naar consument distributeur bij Woordenboek der Nederlandse taal 1500 tot.
Zoek een Distributeur.
Distributeur categorie Distributeur categorie Geautoriseerde SKF Distributeur MRC Authorized Distributor alleen VS SKF Agriculture Distributor SKF Certified Maintenance Partner SKF Certified Rebuilder SKF Industry Distributor SKF Linear Motion Distributor SKF Lubrication Systems Distributor SKF Product Distributor SKF TFO / TFS Distributor China only SKF Vehicle Aftermaket Distributor Passenger Car SKF Vehicle Aftermarket Dealers SKF Vehicle Aftermarket Distributor SKF Vehicle Aftermarket Distributor Commercial Vehicle.
Wat doet een agent en distributeur? Flanders Trade. cross. login. question-circle. search. up-down. vlaanderen-logo. warning.
Een distributeur koopt de goederen van de ondernemer. Hij bepaalt gewoonlijk zelf de eindprijs, verkoopvoorwaarden en lokale klantenservice. De distributeur haalt zijn inkomsten uit de winst die hij maakt met de doorverkoop van de producten. De distributeur kan bijvoorbeeld zijn diensten beperken tot leveringen aan de lokale groothandel of industriële verwerkers.
Distributeur 5 definities Encyclo.
Een distributeur is een bedrijf meestal banken en verzekeraars dat verantwoordelijk is voor de verkoop en marketing van beleggingsfondsen aan beleggers op een continue basis. De distributeur is eveneens verantwoordelijk voor het toezenden van informatie over fondsen, zoals prospectus, jaarverslag en additionele informatie.
Een distributeur vinden Grosfillex.
Où nous trouver. Een distributeur vinden. Een distributeur vinden. U vindt Grosfillex producten in DHZ-winkels, supermarkten, tuincentra en speciaalzaken. Selecteer een distributieland. Filter de lijst op een product. Alle distributeurs bekijken. Tuinhuisjes en opbergruimte. Wand en plafondbekleding. Aucun distributeur n'a' été trouvé.
QA: Wat is het verschil tussen distributeur en reseller? Smart Business.
Afhankelijk van het type product, zeker bij populaire computermerken, zitten er twee of meer schakels tussen producent en eindklant, waardoor de reseller vaak ook klant is van de distributeur. Een typische verkoopketen in de ICT-sector ziet er dus als volgt uit: producent distributeur reseller eindklant.

Contacteer ons