Op zoek naar baklijst?

baklijst
Baklijsten Lijsten Zelfinlijsten.
De baklijst is gemaakt van ayous hout en leverbaar in 5 kleuren: blank ongelakt, wit gewassen, mat zwart, mat zwart gouden bies, en mat zwart met een zilveren bies. De baklijsten zijn perfect in verstek gezaagd en hebben een naadloos sluitende hoekverbinding.
Luxe baklijst.
De baklijst is verkrijgbaar in de kleuren zwart, wit en blankhout en is leverbaar in bijna alle canvasformaten die wij aanbieden. Deze baklijst geeft niet alleen een bijzonder elegante uitstraling aan het product, maar biedt ook extra bescherming aan het canvas.
VOORDELIGE BAKLIJSTEN voor schilderij paneel of canvas DEN HAAG Atelier Grijspaardt Lijstenmakerij.
Door de afstand profiel 400 tussen werk en lijst geeft deze voordelige baklijsten het gevoel dat uw schilderij zweeft. Profiel 410 is aansluitend. Ook wanneer de zijkanten niet beschilderd zijn en misschien wel een beetje vies" ogen kan dit een artistieke uitstraling geven. VOORDELIGE BAKLIJSTEN HOUT 400-BLANK ONGELAKT of BAKLIJST 410-BLANK ONGELAKT.
Baklijsten, binnen 24 uur verstuurd Art Center Regenboog. Baklijsten, binnen 24 uur verstuurd Art Center Regenboog.
Blanke blok baklijst ongelakt. Bredere hoekverbinding, steviger dan een standaard baklijst. Vanaf 9.75 Opties selecteren. Satijn witte blok baklijst. Bredere hoekverbinding, steviger dan een standaard baklijst. Vanaf 11.84 Opties selecteren. Zwarte blok baklijst. Bredere hoekverbinding, steviger dan een standaard baklijst.
Houten Baklijsten inlijsten van o.a. opgespannen linnen en canvas doeken De Lijsten Fabriek.
De Lijsten Fabriek levert zowel standaard als maatwerk baklijsten voor het inlijsten van opgespannen doeken zoals canvas en linnen schilderijen. Een baklijst is een houten frame waarin je gemakkelijk een opgespannen canvas werk kunt monteren waardoor het geheel nog mooier wordt.
Baklijst.nl Uw baklijst en baklijsten in alle maten.
Dit omdat het erg veel tijd, en de nodige kennis vergt om zelf een baklijst te maken. Stijlvolle Baklijst kopen of bestellen. Kopen van een baklijst is in onze webshop erg eenvoudig en u hebt daarbij keuze in vele soorten, kleuren en stijlen.
Houten baklijst blank online bestellen Van Beek Art Supplies.
VAN BEEK BUDGET BAKLIJST 18X24CM DOEKMAAT. VAN BEEK BUDGET BAKLIJST 20X20CM DOEKMAAT. VAN BEEK BUDGET BAKLIJST 20X30CM DOEKMAAT. VAN BEEK BUDGET BAKLIJST 20X50CM DOEKMAAT. VAN BEEK BUDGET BAKLIJST 24X30CM DOEKMAAT. VAN BEEK BUDGET BAKLIJST 25X35CM DOEKMAAT. VAN BEEK BUDGET BAKLIJST 30X30CM DOEKMAAT.
Baklijsten Herinneringen op Linnen.
De canvasdoeken worden zwevend in de baklijst geplaatst voor een geweldig ruimtelijk effect! Normale baklijsten hebben een rand van 1 cm maar onze baklijsten hebben een prachtige dikke rand van maar liefst 4 cm dik, wat uniek is in Nederland en bijzonder exclusief!

Contacteer ons