Op zoek naar Plaat?

Plaat
Plaat 25 definities Encyclo.
Misschien is plaat hier borstharnas en werd de plaat poetsen door de soldaten gebruikt als voorwendsel om weg te gaan. Gevonden op http//www.cultureelwoordenboek.nl/index.phplem380.: De vloer van de machinistenhuis van een stoomloc of dieselloc met een middencabine, ook wel Voetplaat genoemd.
Het Vlaams woordenboek plaat, een pakken.
Woord van de dag. Wees welgekomen Willekeurig Top woorden Recent. plaat, een pakken. Dit is slechts 1 definitie voor plaat, een pakken" Bekijk alle definities. plaat, een pakken. een röntgenfoto pakken. meestal meervoud: platen nemen/pakken: röntgenfotos nemen. zie ook plaat, plak.
Het Vlaams woordenboek plaat.
Onze databank bevat de volgende beschrijvingen van plaat." de, v, platen. LP, schijf, disk, cd, muziek. Zet die plaat af: de eerste woorden van de verkozen burgemeester in de live uitzending op tv. Zet eens een andere plaat op! Uw plaat blijft hangen!
plaat vertaling Nederlands Frans.
Vertaling van plaat. plaat, plak, tablet o zn. plaque v la. discus m, plaat, schijf zn. disque m le. Mijn harde schijf is bijna vol. Mon disque dur est presque plein. Zou je eens niet een andere plaat willen opzetten?
Puzzelwoordenboek plaat.
Plaat in boek of tijdschrift 1. Plaat in een boek 1. Plaat in een boek of tijdschrift 1. Plaat in steendruk 2. Plaat met plaatjes crypt. Plaat met rockmuziek 1. Plaat of prentvertoning 1. Plaat op latjes geplakte vlieger 1.
Plaat Wikipedia.
Bekijk alle artikelen waarvan de titel begint met Plaat of met Plaat in de titel. Dit is een doorverwijspagina, bedoeld om de verschillen in betekenis of gebruik van Plaat inzichtelijk te maken. Op deze pagina staat een uitleg van de verschillende betekenissen van Plaat en verwijzingen daarnaartoe.
MDF plaat kopen? Vind MDF platen online.
MDF bestaat uit gedroogde, gemalen houtvezels die met hars onder druk tot een plaat geperst zijn. MDF is de afkorting voor medium density dat naar de middelharde dichtheid refereert. MDF laat zich makkelijk bewerken en is een goedkoop alternatief voor hout.
De of het plaat? Welk lidwoord.
Français: plaque Bekijk of het Le o La plaque is. Jou of jouw: jouw plaat. Wat rijmt er op plaat. Elk of elke: Elke plaat. Aanwijzend voornaamwoord: Die plaat. Bezittelijk voornaamwoord: Onze plaat. Wat rijmt er op plaat. voetplaat soulplaat isolatieplaat.

Contacteer ons